Over ons

VCA Arbo Opleidingen is een specialist op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden. Wij bieden verschillende opleidingen en trainingen aan op het gebied van veiligheid, zoals VCA, BHV, hoogwerker, heftruck en reachtruck. Ons doel is om bedrijven en werknemers bewust te maken van het belang van veilig werken en hen te voorzien van de benodigde kennis en vaardigheden om dit in de praktijk toe te passen.

 VCA Arbo Opleidingen is opgericht door ervaren docenten en is uitgegroeid tot een belangrijke opleidingsinstituut op het gebied van veilig werken en arbeidsomstandigheden. Onze geschiedenis begon met het aanbieden van opleidingen voor het behalen van het Vca-certificaat, een belangrijk diploma voor werknemers die werkzaam zijn in risicovolle branches zoals de bouw, industrie en petrochemie.

Onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund met een theoriegedeelte waar de focus ligt op de voorbereiding van het examen. Daarnaast duren onze cursussen niet langer dan nodig is, zodat ook jouw medewerkers snel weer verder kunnen met waar zij goed in zijn!